Buurtnetwerk Campagne | Maastricht | Sjoen woene en fijn leve

Wijnwandeling

Zo 20 september: Wijnwandeling (inschrijven niet meer mogelijk)

Beste Buurtgenoten en Natuurliefhebbers (IVN’ers). We hadden zo’n mooie activiteiten gepland, maar door Corona konden deze helaas niet doorgaan. Nu hopen we op doorgang van onze geplande jaarlijkse wijnwandeling op zondag 20 september.

Dit keer niet naar de “grotere” wijnproducenten in de buurt, maar al wandelend door Wolder, Campagne, Mariaberg, Biesland en Jekerdal gaan we de kleinere wijngaarden, buurtfruitgaard en bijenkasten bewonderen. Jullie zullen verrast zijn, wat er nog zo dicht bij huis allemaal te zien valt. Het wandelen gebeurt in kleinere groepen rekening houdende met de corona maatregelen en de 1,5 meter afstand, waar we ons zowel tijdens het wandelen als bij de bezoeken verplicht aan dienen te houden. Dit verwachten we natuurlijk ook van de deelnemers. De dan geldende Coronamaatregelen zullen tijdig met de deelnemers worden gecommuniceerd.

Na afloop heffen we samen een goed gevuld glas en wellicht houden we nog een mini proeverijtje.

We vertrekken in de buurt van het kerkplein in Wolder rond 13.00 uur.

De bijdrage aan de wijnwandeling met de tussentijdse versnaperingen is € 15,- p.p.

(inschrijven niet meer mogelijk)

Aanmelden met vermelding van E-mailadres en telefoonnummer is verplicht en is mogelijk tot 13 september via c

Kosten: €15,- p.p. dient overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL59 RABO 0334641330 t.n.v. Vereniging Buurtnetwerk Campagne en o.v.v. uw naam en wijnwandeling. De betaling is uw definitieve inschrijving. Het maximaal aantal deelnemers is 45 personen. Wees op tijd!

Met vriendelijke groet,

Buurtnetwerk Campagne – Christien op ’t Hof

IVN – Gid van Schijndel

Correspondentieadres